Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Salgscamp i købstaden - Aalborg - Event Nature
 

Salgscamp i købstaden – Aalborg

Salgscamp i købstaden

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

 

Ser man på Aalborgs historie, så har byen altid været den altdominerende købstad i Nordjylland. Tilbage i middelalderen reagerede munkene i byen, og det gamle Gråbrødrekloster ligger stadig velbevaret under det Aalborg som vi kender i dag.

Op gennem Aalborgs historie har søfarten altid haft en enorm betydning for byens handelsliv. Dette kommer I til at mærke på egen krop, når I skal holde salgsmøde til søs.

Rammerne for jeres salgscamp bliver Det Gamle Sømandshjem i Aalborg, som i dag er nyrenoveret og omdøbt til Hotel KOMPAS.

Værdibaseret events

Værdier til salgs campen

Der er tre søjler, som vi designer jeres salgs camp op omkring. Dette kan i læse mere om her under.

Oplevelser

Har du været under jorden i Aalborg før? I besøger det gamle underjordiske munkekloster, hvor vi ser nærmere på fasanernes handelsmønstre.

Efterfølgende skal I på sporet af den lange søfarts historie, når Ms Kysten lægger rammer til et sejlene salgsmøde på Limfjorden mod Kattegat. En gyngende oplevelse, som afsluttes med et hæsblæsende retur tilbage til Aalborg, hvor I sikkert ankommer til jeres hotel. Her venter en gastronomisk oplevelse på Aalborgs bedste restaurant – Restaurant Mortens Kro.

Faglighed

Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Henning Karlsen og fortæller om det nye handelsbegreb ’Social Selling’. Dette er et begreb som allerede fylder meget og som i fremtiden vil betyde endnu mere – også for jer. Med Henning Karlsen ved roret venter jer et super spændende foredrag med høj energi, hvor også jeres LinkedIn profiler kommer under luppen.

Værdsættelse

Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet lækre arbejdsomgivelser i det nyrenoveret Sømandshjem – Hotel KOMPAS – mens den berømte Mortens Kro serverer jer en lækker 4-retters menu. Efterfølgende er der også mulighed for at runde aftenen af i en af landets mest kendte gader.

Vi glæder os meget at designe jeres slags camp

 

 

Tidsfordeling:

 

 

VIL DU RINGES OP?