Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Salgscamp i købstaden - Mariager - Event Nature
 

Salgscamp i købstaden – Mariager

Salgscamp i købstaden

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

 

Mariager er en smuk perle, som ligger midt i den smukke fjord ved samme navn. Mariager er en af landets absolut smukkeste byer og blev oprindeligt dannet omkring nonneklosteret, før den i 1592 blev til en købstad. Mariagers brostensbelagte veje og skæve huse giver en sanselig oplevelse af den gamle købstad. Mariager er meget kendt for dens salt, hvilket skyldes at den huserer Skandinaviens eneste saltfabrik samt et berømt saltcenter.

Værdibaseret events

Værdier til salgs campen

Der er tre søjler, som vi designer jeres salgs camp op omkring. Dette kan i læse mere om her under.

Oplevelser

Jomfrubakken lægger rammer til jeres salgscamp og leverer de unikke omgivelser. Jeres dage i Mariager byder bl.a. på et salgsmøde i byens gamle veterantog, hvor I får serveret en 3 stjernet frokost fra proviant-vognen. Herefter rundes jeres salgscamp af med et wellness ophold i Mariager Saltcenter, efterfulgt af en gourmet oplevelse og fri cocktailbar på hotel Jomfrubakken. Der er mulighed for at slutte af med teambuilding øvelser på Mariager Fjord.

Faglighed

Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Rolf Høgh og giver et salgsboost som alle deltagere sent vil glemme. Den veltalende og små provokerende salgskonge vil tilrettelægge et unikt oplæg, skræddersyet til jer. Derudover vil han dele ud af sin store erfaring, som han har pådraget sig gennem sin lange og succesfulde salgskarriere. Rolf Høgh er i sandhed en oplevelse i sig selv.

Værdsættelse

Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet smukke omgivelser, i form af et konferencecenter af højeste kvalitet, som I kan arbejde i. Maden der bliver serveret er af topkvalitet, og der er frit valg alt efter smagspræferencer. Til festmiddag venter en stor gastronomisk oplevelse og et cocktail show fra bartender, som kaster med flasker og skaber den gode stemning for jeres selskab.

Vi glæder os meget at designe jeres slags camp

 

 

Tidsfordeling:

 

 

VIL DU RINGES OP?