Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventnature.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kundeevent - Event Nature
 

Kundeevent

Vil I vække følelser i jeres kunder og blive husket?

Fortjener jeres kunder også noget særligt?

Vi sætter rammerne for jeres kundeevent.

Når vi laver jeres kundeevent, giver I jeres konsulenter mulighed for at skabe gode relationer til jeres kunder. Dette sker gennem et helt særligt tilrettelagt forløb.

Vi designer rammerne for at jeres konsulenter og kunder opbygger tætte relationer.

Intime arrangementer

Ved vores intime kundearrangementer henter vi alle deltagerne på de aftalte steder og tidspunkter. Her bliver der rig mulighed for small-talk og networking, inden første begivenhed løber af stablen.

Jeres første begivenhed kan nemt være en oplevelse udover det sædvanlige.

På den måde sætter der sig et spor i kunden, hvorfra det er nemmere at opbygge en tæt relation.

Efter første begivenhed kan deltagerne se frem til en lækker middag. Middagen kan blive efterfulgt af et konkret møde, hvor forskellige emner kan gennemgås. Her sørger EventNature selvfølgelig for, at der ikke mangler noget.

Lokationen for mødet bliver sandsynligvis et usædvanligt sted.

Dernæst foreslår vi, at turen går til jeres virksomhed. Dette er en god mulighed for at vise kunden rundt i lokaler og faciliteter.

Herefter kan den stå på en sjov og anderledes aften, selvfølgelig med middag, som sætter det perfekte sidste punktum for et godt kundeevent.

Store kundearrangementer:

Hvis I skal holde et større arrangement, som involverer mange mennesker, så klarer vi det for jer. Vi står for alt det praktiske, så det eneste I, som virksomhed, skal koncentrere jer om, er at pleje jeres kunderelationer.

Skal I lave noget uforglemmeligt for kunderne? Vi hjælper jer.

Som en del af EventNatures grundværdier bruger vi oplevelser, for at I kan skabe relationer på en effektiv måde. Kun fantasien sætter grænser. Kom med et ønske til EventNature, og vi sætter det i verden.

Vi hos EventNature specialdesigner alle events særligt til lejligheden. Vi glæder os til at planlægge og afholde jeres næste kundearrangement – et arrangement jeres kunder sent vil glemme.

Giv os et kald, så går vi i gang med at planlægge med det samme.

Vi har til formål:

  • at give jeres kunder en unik oplevelse, som relaterer til jeres virksomhed
  • at give dine konsulenter ro, sådan at de kan koncentrere sig om at skabe gode relationer
  • at sørge for alt praktisk forbundet med jeres event – transport, hotel, madoplevelse og meget mere. Vi ordner det for jer
  • at aflaste jeres personale, sådan at de kan koncentrere sig om at skabe værdi for jeres virksomhed.

VIL DU RINGES OP?