Fordele

Tidsbesparende: ’Lad os gøre arbejdet for jer

Når I som virksomhed arrangerer arrangementer, events, firmaudflugter eller kursusdage, så foregår planlægningen ofte i teams.

Teams som skal planlægge arrangementer består ofte af 3-8 medarbejder – måske flere – og disse medarbejdere bruger ofte mellem 5-15 timer på at planlægge et event. Vores erfaring siger, at disse timer hurtigt løber op pga. forberedelse, små møder, bestilling osv.

LYNHURTIGT har virksomheden tabt op til 50 timers arbejde pga. planlægning af et event. I disse 50 timer kunne medarbejderne have klaret deres kerneopgaver og dermed give virksomheden den værdi, som de er ansat til at give.

Når I bruger EventNature som arrangør, så aftaler vi en arbejdsramme for tidsforbruget, hvilket afhænger af størrelsen på eventet. Normalvis planlægger vi sammen 3 møder af 1 times varighed, hvor en af vores designere mødes med de ansvarlige fra virksomheden.

Når I bruger EventNature som arrangør, så aftaler vi en arbejdsramme for tidsforbruget, hvilket afhænger af størrelsen på eventet.

Så har I styr på jeres timer og forbrug.

Kvalitet – Vi opnår jeres ambitioner

Vi oplever tit, at ambitionerne er høje, når der skal planlægges event i firmaet. Ofte udspiller det planlagte event sig anderledes, og de høje ambitioner bliver ikke mødt. Det spreder frustration blandt medarbejderne, beslutningstagerne og ledelsen.

Vores erfaring siger os, at det er pga. manglende kompetencer og viden i forhold til at planlægge events, som gør at ambitionerne ikke bliver indfriet.

Ved EventNature har vi mange års erfaring med planlægning og afholdelse af events.

Derfor ved vi hvad der skal til, og hvordan vi møder de høje ambitioner. Vi løfter byrden og øger kvaliteten for virksomhederne, som samtidig ser deres drømme-events blive til virkelighed.

Økonomiske fordele – Vi sparer dine penge

Med EventNature som arrangør får du mange økonomiske fordele:

Medarbejdertimer:

Med en løn på 273,30 kr (gennemsnit af dansk timeløn) og et beregnet timeforbrug på 50 timer + personlige forberedelsestimer, så bruger virksomheden i gennemsnit 13.679 kr. på planlægning af et event.

 

Leverandøreraftaler:

Når virksomheder vælger leverandører til events, vælger de ofte på baggrund af mavefornemmelse og førstehåndsindtryk af hjemmeside. Ofte er det pga. tidspres. Dog er der penge at spare, da beslutninger taget under pres, som regel er mindre gode.

Oplevelse – oplevelser er følelser, følelser er hukommelse

Når vi hos EventNature designer events, så sker det indenfor et design, der er bygget op omkring oplevelser.

Oplevelser er følelser, følelser er hukommelsen.

Vores stærkeste hukommelsescenter er følelsescentret.

Det er muligt at vi glemmer hvad en person har sagt, men vi husker helt sikkert, hvordan personen fik os til at føle.

Når vi designer events bygges de op omkring særlige oplevelser. Disse oplevelser vækker forskellige følelser ved deltagerne og danner et nyt fundament for ny læring og dermed højere faglighed.

Innovation – din virksomhed er unik, så det skal dit event også være

Hos EventNature kører den kreative proces under hele forløbet. Allerede ved første møde starter vi med at tænke kreativt og det slutter først igen, når vi evaluerer eventet.

Denne kreative proces og tilgang skaber et unikt og innovativt event for jer.

I kan derfor forvente en unik tilgang, som er specialdesignet til jer og som lever op til jeres mål og ambitioner.

 

Projektstyring

Vores erfaring giver os de rigtige værktøjer til at planlægge og afholde jeres event. Derfor får I mere overskud til at fokusere på jeres arbejde.

Samtidig får I adgang til alle informationer omkring jeres event:

  • Tidsplan
  • Budget
  • Program

Dermed kan I, i ro og mag, følge planlægningen og se den folde sig ud og blive til jeres unikke event.

VIL DU RINGES OP?